Om NAYA Himmelbjerget

Velkommen til NAYA Himmelbjerget

NAYA Himmelbjerget er en oase midt i Søhøjlandets fredfyldte natur, tæt ved Himmelbjerget. Her skaber vi rum for at du kan trække dig tilbage, finde ro og nære dig selv. Med rødder i den nordiske natur og ayurvedaens holistiske sundhedssystem tilbyder vi en unik tilgang til balance og velvære, som nærer både krop, sind og sjæl. Hver oplevelse hos os inviterer til fordybelse og bæredygtige veje til et liv i balance. Vi inspirerer til at prioritere fordybelse og egenomsorg, samtidig med at vi giver værktøjer og viden, der kan implementeres i hverdagen.

AR5A3460

Natur, Næring & Nærvær

Hos NAYA Himmelbjerget er natur, næring og nærvær centrale elementer i alt, hvad vi tilbyder, og vi ønsker at hver oplevelse føles som et retreat. 

Når du besøger NAYA Himmelbjerget kan du opleve helstøbte yoga-sessioner, vores unikt placerede skovsauna og udebad, ayurvediske wellness behandlinger, årstidsbaseret og økologisk forplejning samt fagligt velfunderet viden og inspiration i vores retreats, kurser og forløb. 

Nordic ayurveda awareness

NAYA står for Nordic Ayurveda Awareness. Vi bringer verdens ældste sundhedssystem ind i vores moderne verden tilpasset en nordisk livsstil og natur.

NAYA Himmelbjerget er en del af NAYA Group og drives af to lokale iværksættere, Vibe og Maiken. Sammen deler vi en vision om at inspirere til højere bevidsthed samt holistisk sundhed og velvære. 

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Få besked når nye hold starter og emner indenfor mental og fysisk velvære. Det koster ingenting og du kan afmelde dig lige når du vil.